Appassinero Negroamaro Primitivo
Küllusliku maitseprofiiliga punane vein on valmistatud appassimento meetodil.
Marjase ja täidlase stiiliga. Maitse on kuiv, pehmete tanniinidega ja pika järelmaitsega. Aroomis tulevad esile küpsed vaarikad, maasikad, ploomid ja kerge ürdisus. Sobib serveerida koos grillitud lihadega, tomatikastmes pastadega nagu bolognese või lasanje ja laagerdunud juustudega. Suurepärane kaaslane itaalia toitudele. Serveerida temperatuuril 15-16°C.
Appassinero vein on segu Lõuna-Itaalia Puglia piirkonna kahest kõige olulisemast viinamarjasordist – Primitivo ja Negroamaro. Mõlemad sordid peegeldavad Puglia sooja kliimat ja viljakat pinnast, pakkudes intensiivselt täidlasi ning mahlakalt marjaseid maitseid. Veini tootmisel kasutatakse appassimento meetodi, mille käigus marjad jäetakse peale küpsemist viinapuule kuivama. Selle tulemusena on vein kontsentreerituma ja rikkalikuma maitseprofiiliga, pakkudes küpseid puuviljanüansse, nagu murakad, vaarikad ja maasikad. Tootefotol märgitud aastakäik on illustratiivne, see võib erineda müügil olevast aastakäigust.
Maht: 0.75L
Alkoholisisaldus: 13.5% vol
Küllusliku maitseprofiiliga punane vein on valmistatud appassimento meetodil.
Marjase ja täidlase stiiliga. Maitse on kuiv, pehmete tanniinidega ja pika järelmaitsega. Aroomis tulevad esile küpsed vaarikad, maasikad, ploomid ja kerge ürdisus. Sobib serveerida koos grillitud lihadega, tomatikastmes pastadega nagu bolognese või lasanje ja laagerdunud juustudega. Suurepärane kaaslane itaalia toitudele. Serveerida temperatuuril 15-16°C.
Appassinero vein on segu Lõuna-Itaalia Puglia piirkonna kahest kõige olulisemast viinamarjasordist – Primitivo ja Negroamaro. Mõlemad sordid peegeldavad Puglia sooja kliimat ja viljakat pinnast, pakkudes intensiivselt täidlasi ning mahlakalt marjaseid maitseid. Veini tootmisel kasutatakse appassimento meetodi, mille käigus marjad jäetakse peale küpsemist viinapuule kuivama. Selle tulemusena on vein kontsentreerituma ja rikkalikuma maitseprofiiliga, pakkudes küpseid puuviljanüansse, nagu murakad, vaarikad ja maasikad. Tootefotol märgitud aastakäik on illustratiivne, see võib erineda müügil olevast aastakäigust.
Maht: 0.75L
Alkoholisisaldus: 13.5% vol
Küllusliku maitseprofiiliga punane vein on valmistatud appassimento meetodil.
Marjase ja täidlase stiiliga. Maitse on kuiv, pehmete tanniinidega ja pika järelmaitsega. Aroomis tulevad esile küpsed vaarikad, maasikad, ploomid ja kerge ürdisus. Sobib serveerida koos grillitud lihadega, tomatikastmes pastadega nagu bolognese või lasanje ja laagerdunud juustudega. Suurepärane kaaslane itaalia toitudele. Serveerida temperatuuril 15-16°C.
Appassinero vein on segu Lõuna-Itaalia Puglia piirkonna kahest kõige olulisemast viinamarjasordist – Primitivo ja Negroamaro. Mõlemad sordid peegeldavad Puglia sooja kliimat ja viljakat pinnast, pakkudes intensiivselt täidlasi ning mahlakalt marjaseid maitseid. Veini tootmisel kasutatakse appassimento meetodi, mille käigus marjad jäetakse peale küpsemist viinapuule kuivama. Selle tulemusena on vein kontsentreerituma ja rikkalikuma maitseprofiiliga, pakkudes küpseid puuviljanüansse, nagu murakad, vaarikad ja maasikad. Tootefotol märgitud aastakäik on illustratiivne, see võib erineda müügil olevast aastakäigust.
Maht: 0.75L
Alkoholisisaldus: 13.5% vol