Mancino Vermouth Bianco Ambrato
Vermut sai oma nime Itaalia baarmeni, Giancarlo Mancino järgi, kes 2011. aastal alustas tööd väikeses pereettevõttes Piedmonte's, Itaalias. Vermuti erakordse kvaliteedi ja rafineeritud maitse toovad esile 37 taime, mida valmistamisel kasutatakse. Peamisteks komponentideks on inglijuur, kummel, leedriõis, emajuur, hiniin, piparmünt, ingver, kardemon, lagrits, magus apelsin ja roosa greibi koor. Taimed purustatakse traditsioonilises veskis, mis on kasutuses juba 1930-ndatest ning seejärel immutatakse neutraalses piirituses, enne kui segatakse Trebbiano di Romagna veinipõhjaga. Pärast nädala pikkust filtreerimisprotsessi läheb veel kuus kuud enne kui see pudeldatakse. Pudeli etiketil kujutatud linn on inspireeritud Giancarlo kodulinnast Pignola'st, Itaalias.
Maht: 0.75 L
Alkoholisisaldus: 16% vol
Vermut sai oma nime Itaalia baarmeni, Giancarlo Mancino järgi, kes 2011. aastal alustas tööd väikeses pereettevõttes Piedmonte's, Itaalias. Vermuti erakordse kvaliteedi ja rafineeritud maitse toovad esile 37 taime, mida valmistamisel kasutatakse. Peamisteks komponentideks on inglijuur, kummel, leedriõis, emajuur, hiniin, piparmünt, ingver, kardemon, lagrits, magus apelsin ja roosa greibi koor. Taimed purustatakse traditsioonilises veskis, mis on kasutuses juba 1930-ndatest ning seejärel immutatakse neutraalses piirituses, enne kui segatakse Trebbiano di Romagna veinipõhjaga. Pärast nädala pikkust filtreerimisprotsessi läheb veel kuus kuud enne kui see pudeldatakse. Pudeli etiketil kujutatud linn on inspireeritud Giancarlo kodulinnast Pignola'st, Itaalias.
Maht: 0.75 L
Alkoholisisaldus: 16% vol
Vermut sai oma nime Itaalia baarmeni, Giancarlo Mancino järgi, kes 2011. aastal alustas tööd väikeses pereettevõttes Piedmonte's, Itaalias. Vermuti erakordse kvaliteedi ja rafineeritud maitse toovad esile 37 taime, mida valmistamisel kasutatakse. Peamisteks komponentideks on inglijuur, kummel, leedriõis, emajuur, hiniin, piparmünt, ingver, kardemon, lagrits, magus apelsin ja roosa greibi koor. Taimed purustatakse traditsioonilises veskis, mis on kasutuses juba 1930-ndatest ning seejärel immutatakse neutraalses piirituses, enne kui segatakse Trebbiano di Romagna veinipõhjaga. Pärast nädala pikkust filtreerimisprotsessi läheb veel kuus kuud enne kui see pudeldatakse. Pudeli etiketil kujutatud linn on inspireeritud Giancarlo kodulinnast Pignola'st, Itaalias.
Maht: 0.75 L
Alkoholisisaldus: 16% vol