Skip to Content
Pood
Mässajate visioon
Kokteilialkeemia
Rogue Vice
Login Account
English
0
0
Pood
Mässajate visioon
Kokteilialkeemia
Rogue Vice
Login Account
English
0
0
Pood
Mässajate visioon
Kokteilialkeemia
Login Account
English
Back
Pood Mancino Vermouth Rosso Amaranto
Capture.PNG Image 1 of
Capture.PNG
Capture.PNG

Mancino Vermouth Rosso Amaranto

€27.00

Vermut sai oma nime Itaalia baarmeni, Giancarlo Mancino järgi, kes 2011. aastal alustas tööd väikeses pereettevõttes Piedmonte's, Itaalias. Vermuti erakordse kvaliteedi ja rafineeritud maitse toovad esile 38 taime, mida valmistamisel kasutatakse. Peamisteks komponentideks on vanill, rabarberijuur, kadakamarjad, mürr, nelk, kaneelikoor ja apelsinikoor. Taimed purustatakse traditsioonilises veskis, mis on kasutuses juba 1930-ndatest ning seejärel immutatakse neutraalses piirituses, enne kui segatakse Trebbiano di Romagna veinipõhjaga. Pärast nädala pikkust filtreerimisprotsessi läheb veel kuus kuud enne kui see pudeldatakse. Pudeli etiketil kujutatud linn on inspireeritud Giancarlo kodulinnast Pignola'st, Itaalias.

Maht: 0.75 L

Alkoholisisaldus: 16% vol

Quantity:
Add To Cart

Vermut sai oma nime Itaalia baarmeni, Giancarlo Mancino järgi, kes 2011. aastal alustas tööd väikeses pereettevõttes Piedmonte's, Itaalias. Vermuti erakordse kvaliteedi ja rafineeritud maitse toovad esile 38 taime, mida valmistamisel kasutatakse. Peamisteks komponentideks on vanill, rabarberijuur, kadakamarjad, mürr, nelk, kaneelikoor ja apelsinikoor. Taimed purustatakse traditsioonilises veskis, mis on kasutuses juba 1930-ndatest ning seejärel immutatakse neutraalses piirituses, enne kui segatakse Trebbiano di Romagna veinipõhjaga. Pärast nädala pikkust filtreerimisprotsessi läheb veel kuus kuud enne kui see pudeldatakse. Pudeli etiketil kujutatud linn on inspireeritud Giancarlo kodulinnast Pignola'st, Itaalias.

Maht: 0.75 L

Alkoholisisaldus: 16% vol

Vermut sai oma nime Itaalia baarmeni, Giancarlo Mancino järgi, kes 2011. aastal alustas tööd väikeses pereettevõttes Piedmonte's, Itaalias. Vermuti erakordse kvaliteedi ja rafineeritud maitse toovad esile 38 taime, mida valmistamisel kasutatakse. Peamisteks komponentideks on vanill, rabarberijuur, kadakamarjad, mürr, nelk, kaneelikoor ja apelsinikoor. Taimed purustatakse traditsioonilises veskis, mis on kasutuses juba 1930-ndatest ning seejärel immutatakse neutraalses piirituses, enne kui segatakse Trebbiano di Romagna veinipõhjaga. Pärast nädala pikkust filtreerimisprotsessi läheb veel kuus kuud enne kui see pudeldatakse. Pudeli etiketil kujutatud linn on inspireeritud Giancarlo kodulinnast Pignola'st, Itaalias.

Maht: 0.75 L

Alkoholisisaldus: 16% vol

Jälgi meid

Liitu uudiskirjaga, et olla kursis uudiste ja parimate pakkumistega!

Täname liitumast!

Peamised kategooriad

Veinid

Šampanja

Kange alkohol

Kinkimiseks

Ostlemine

Ostu- ja müügiinfo

Tarneinfo

Toodete tagastamine

Tingimused

2025 - Rogue Vice