Masi Campofiorin Appassimento karbis
Aasta Vein 2024 hõbemedaliga pärjatud punane vein on maitselt sametiselt pehme, täidlane ja kompleksne. Masi Campofiorin valmistatakse ainulaadsel appassimento-meetodil vaid Veneto piirkonnas Põhja-Itaalias!
Maitse on heas tasakaalus, sametiselt pehme, täidlane ja kompleksne, domineerivad punane ploom ja kirss, mustikas, lisaks vanilli- ja kakaonüanss. Pikk järelmaitse. Sobib erinevate roogade kõrvale serveerimiseks nagu pastaroad liha- ja seenekastmes, ka grillitud ja röstitud lihad ning küpsed juustud. Soovitatav serveerimistemperatuur 18°C. Suurepärane säilitusvein potentsiaaliga 15-20 aastat.
Masi Campofiorin valmistatakse ainulaadsel appassimento-meetodil vaid Veneto piirkonnas Põhja-Itaalias! Tegemist on veiniga, mille valmistamisel kuivatatakse osa marju bambusvõredel (Corvina mari) kuue nädala jooksul. Kergelt kuivatatud Corvina marjadele valatakse seejärel peale juba valmis punavein Valpolicella, mille tulemusel tekib teistkordne fermentatsioon e kääritamisprotsess. Teine kääritamine toimub umbes 15 päeva jooksul 18-20 °C juures. Järgneb malolaktiline fermentatsioon. See protsess tõstab veini alkoholisisaldust, rikastab värvi, annab veinile juurde pehmeid ja elegantseid tanniine ning täiesti uusi aroome. Vein laagerdub tammevaatides 18 kuud ja pudelis 3 kuud. Säilitamispotentsiaal 15-20 aastat.Masi veinikelder kuulub ajaloolisse Valpolicella Classico DOC veinipiirkonda Põhja-Itaalias. Masi veinide valmistamisel jälgitakse personaalsust ja piirkonnale omast autentsust.
Maht: 0.75 L
Alkoholisisaldus: 13% vol
Aasta Vein 2024 hõbemedaliga pärjatud punane vein on maitselt sametiselt pehme, täidlane ja kompleksne. Masi Campofiorin valmistatakse ainulaadsel appassimento-meetodil vaid Veneto piirkonnas Põhja-Itaalias!
Maitse on heas tasakaalus, sametiselt pehme, täidlane ja kompleksne, domineerivad punane ploom ja kirss, mustikas, lisaks vanilli- ja kakaonüanss. Pikk järelmaitse. Sobib erinevate roogade kõrvale serveerimiseks nagu pastaroad liha- ja seenekastmes, ka grillitud ja röstitud lihad ning küpsed juustud. Soovitatav serveerimistemperatuur 18°C. Suurepärane säilitusvein potentsiaaliga 15-20 aastat.
Masi Campofiorin valmistatakse ainulaadsel appassimento-meetodil vaid Veneto piirkonnas Põhja-Itaalias! Tegemist on veiniga, mille valmistamisel kuivatatakse osa marju bambusvõredel (Corvina mari) kuue nädala jooksul. Kergelt kuivatatud Corvina marjadele valatakse seejärel peale juba valmis punavein Valpolicella, mille tulemusel tekib teistkordne fermentatsioon e kääritamisprotsess. Teine kääritamine toimub umbes 15 päeva jooksul 18-20 °C juures. Järgneb malolaktiline fermentatsioon. See protsess tõstab veini alkoholisisaldust, rikastab värvi, annab veinile juurde pehmeid ja elegantseid tanniine ning täiesti uusi aroome. Vein laagerdub tammevaatides 18 kuud ja pudelis 3 kuud. Säilitamispotentsiaal 15-20 aastat.Masi veinikelder kuulub ajaloolisse Valpolicella Classico DOC veinipiirkonda Põhja-Itaalias. Masi veinide valmistamisel jälgitakse personaalsust ja piirkonnale omast autentsust.
Maht: 0.75 L
Alkoholisisaldus: 13% vol