Mädarõika šnaps
Mädarõikal on kõik kohaliku wasabi iseloomulikud omadused. Mädarõika puhul on saladus teada, millal on parim aeg juur mullast, sügavast ja viljakast, eemaldada. Mida kauem juur mullas püsib, seda teravamaks muutuvad selle vürtsikad noodid. Pärast aasta või isegi kauem mullas küpsemist riivitakse juur ja säilitatakse vähemalt kaks kuud alkoholis. Jook on ideaalne kaaslane spetsiaalselt loodud Bloody Maryle või lihtsalt grillitud liha ja suitsulõhe kõrvale.
Maht: 0.5 L
Alkoholisisaldus: 42% vol
Mädarõikal on kõik kohaliku wasabi iseloomulikud omadused. Mädarõika puhul on saladus teada, millal on parim aeg juur mullast, sügavast ja viljakast, eemaldada. Mida kauem juur mullas püsib, seda teravamaks muutuvad selle vürtsikad noodid. Pärast aasta või isegi kauem mullas küpsemist riivitakse juur ja säilitatakse vähemalt kaks kuud alkoholis. Jook on ideaalne kaaslane spetsiaalselt loodud Bloody Maryle või lihtsalt grillitud liha ja suitsulõhe kõrvale.
Maht: 0.5 L
Alkoholisisaldus: 42% vol
Mädarõikal on kõik kohaliku wasabi iseloomulikud omadused. Mädarõika puhul on saladus teada, millal on parim aeg juur mullast, sügavast ja viljakast, eemaldada. Mida kauem juur mullas püsib, seda teravamaks muutuvad selle vürtsikad noodid. Pärast aasta või isegi kauem mullas küpsemist riivitakse juur ja säilitatakse vähemalt kaks kuud alkoholis. Jook on ideaalne kaaslane spetsiaalselt loodud Bloody Maryle või lihtsalt grillitud liha ja suitsulõhe kõrvale.
Maht: 0.5 L
Alkoholisisaldus: 42% vol