Pierre de Fontval Côtes du Rhône Red
Marjase ja vürtsika stiiliga punae vein on maitselt täidlane ja siidiste tanniinidega.
Vein on marjase ja vürtsika stiiliga. Maitselt on vein kuiv, täidlane ja siidiste tanniinidega. Aroomis tulevad esile punased marjad nagu punased sõstrad, vaarikad, jõhvikad ja must pipar. Viinamarjad kasvavad savi- ja lubjakivirikkal pinnasel, viinapuude keskmine vanus on 40 aastat. Pärast saagikoristust eemaldatakse varred, marjad pressitakse ning algab kontrollitud temperatuuril fermentatsioon. Matseratsioon kestab umbes 20 päeva, millele järgneb veini laagerdamine betoonmahutites.
Ravoire & Fils on pereettevõte, kes on Lõuna-Prantsusmaal Rhone-i oru piirkonnas veini tootnud juba 16. sajandist saadik. Rhone-i org on üks vanimaid veinipiirkondi Prantsusmaal ja on tuntud oma terroir mitmekesisuse ning rikkaliku viinamarjasortide valiku poolest.
Maht: 0.75 L
Alkoholisisaldus: 14.5% vol
Marjase ja vürtsika stiiliga punae vein on maitselt täidlane ja siidiste tanniinidega.
Vein on marjase ja vürtsika stiiliga. Maitselt on vein kuiv, täidlane ja siidiste tanniinidega. Aroomis tulevad esile punased marjad nagu punased sõstrad, vaarikad, jõhvikad ja must pipar. Viinamarjad kasvavad savi- ja lubjakivirikkal pinnasel, viinapuude keskmine vanus on 40 aastat. Pärast saagikoristust eemaldatakse varred, marjad pressitakse ning algab kontrollitud temperatuuril fermentatsioon. Matseratsioon kestab umbes 20 päeva, millele järgneb veini laagerdamine betoonmahutites.
Ravoire & Fils on pereettevõte, kes on Lõuna-Prantsusmaal Rhone-i oru piirkonnas veini tootnud juba 16. sajandist saadik. Rhone-i org on üks vanimaid veinipiirkondi Prantsusmaal ja on tuntud oma terroir mitmekesisuse ning rikkaliku viinamarjasortide valiku poolest.
Maht: 0.75 L
Alkoholisisaldus: 14.5% vol
Marjase ja vürtsika stiiliga punae vein on maitselt täidlane ja siidiste tanniinidega.
Vein on marjase ja vürtsika stiiliga. Maitselt on vein kuiv, täidlane ja siidiste tanniinidega. Aroomis tulevad esile punased marjad nagu punased sõstrad, vaarikad, jõhvikad ja must pipar. Viinamarjad kasvavad savi- ja lubjakivirikkal pinnasel, viinapuude keskmine vanus on 40 aastat. Pärast saagikoristust eemaldatakse varred, marjad pressitakse ning algab kontrollitud temperatuuril fermentatsioon. Matseratsioon kestab umbes 20 päeva, millele järgneb veini laagerdamine betoonmahutites.
Ravoire & Fils on pereettevõte, kes on Lõuna-Prantsusmaal Rhone-i oru piirkonnas veini tootnud juba 16. sajandist saadik. Rhone-i org on üks vanimaid veinipiirkondi Prantsusmaal ja on tuntud oma terroir mitmekesisuse ning rikkaliku viinamarjasortide valiku poolest.
Maht: 0.75 L
Alkoholisisaldus: 14.5% vol